A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában

A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában, Horvátország, Közép-Dalmácia, Makarská, 2018-09-23, Félpanzió

A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában

A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában
Időpont:
2018-09-23 – 2018-09-29
Időpont változtatás
Időtartam:7 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:57403148
74 900 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Kultúra és Üdülés - Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában
Leírás
1 éj Szarajevo környéki szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban, reggelivel (fakultatív vacsora: 2.300 Ft/fő)
5 éj a Makarskai riviérán, Drvenikben 2-3-4 ágyas fürdőszobás, konyhával felszerelt tengerparti apartmanház igényes, teraszos apartmanjaiban
Fekvés
A Makarskai riviéra a közép-dalmát szárazföld partszakaszának legszebb üdülőhelye. Kristálytiszta vize, lassan mélyülő
tengerpartja, sok napsütéssel kellemes pihenést kínál. A pineaerdők övezte, vakítóan fehér, kavicsos öblök mögött az
Adria és a Biakovo-hegység közötti keskeny sávban szőlőskertek mandarin és oliva ligetek húzódnak. Makarskától 20 km-re található Drvenik, a festői környezetben lévő mediterrán hangulatú üdülőhely, a tenger és a Velebit csúcsai közé beékelődve. Partja rendkívül változatos, sziklás és kavicsos, lassan mélyülő több strandszakasszal is rendelkezik, így ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra, de nagyon jó kiinduló pont a környező nevezetességek felfedezésére is.
Utazási feltétel: Új típusú kártyás személyi igazolvány vagy útlevél
Ellátás
1 x reggeli és 5 x vacsora az apartmanház hangulatos tengerparti teraszán
Közlekedés
Autóbusszal Békéscsabáról
Felszállási lehetőségek: Orosháza- Hódmezővásárhely- Szeged- Mórahalom - Baja- Mohács
Program
1. nap
Indulás Békéscsabáról a kora reggeli órákban. Utazás Orosháza- Hódmezővásárhely- Szeged- Mórahalom- Baja útvonalon. Határátlépés, majd rövid pihenők után a délutáni órákban érkezés a keleti és nyugati hangulatot ötvöző városba, Szarajevóba. Rövid városnézés, séta a Miljacka parton, átsétálunk a híres hídon, melynek lábánál érte halálos lövés Ferenc Ferdinándot és feleségét, mely az I. Világháború kitöréséhez vezetett. Ezt követően besétálunk a Bascarsijaba, a szerb templom és dzsámi megtekintése, vásárlási lehetőség a híres keleti bazárban. Este utazás a szálláshelyünkre, igény szerint vacsora.

2. nap
Reggeli után folytatjuk délre utunkat, a páratlan szépségű Neretva völgyében haladunk, útközben rövid fotó-szünetekkel, míg elérünk a festői Mostarba. A város lenyűgöző, így itt néhány órát elidőzünk. Végigsétálunk a híres „Öreghídon” mely Bosznia-Hercegovina szimbóluma, elidőzünk a keleti hangulatú bazárban, megkóstolhatjuk az itt sütött bureket és a hűsítő ayránt is. Kora délután továbbutazunk, majd hamarosan elénk tárul a tenger. Szállásunkat a délutáni órákban foglaljuk el. Vacsora, szállás, ismerkedés az üdülőhellyel.

3. - 6. nap
Egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton, vagy fakultatív program lehetőségek:
- Trogir- Split- Makarska:
Trogirban: gyalogos városnézés 13. és a 15. században épített városfalakon belül, Szent- Lőrinc- székesegyház, főtér, Városháza, Szent Miklós-erőd, Óratorony, megtekintése.
Splitben: séta a történelmi belváros szűk utcáin és széles sétányain, megtekintjük a Diocletianus-palotát (UNESCO világörökség), Szent Doimus- székesegyházat, Jupiter-templomot, Papalic- palotát. Visszaútban, rövid szabadprogram és séta Dél-Dalmácia egyik legvonzóbb és legnagyobb idegenforgalmi központjában Makarskán. Késő Délután visszaérkezés a szálláshelyre, vacsora, szabadprogram. A program ára: 6.800,- Ft/fő gyerek 14 évesig 4.900,- Ft/fő
- Dubrovnik.- Horvátország legfestőibb és legvonzóbb városa.
Ismerkedés a város nevezetességeivel, séta az Óvárosban, Városfal, Katedrális, Bokar-erőd, Pile kapu, Onofrio-kút, Szent Balázs templom, Sponza palota, majd rövid szabadprogram, a város egyéni felfedezése. A program ára:8.900,- Ft/fő+ 10 EURo, gyerek 14 éves:6.500,- Ft/fő+10 Euro
- Egész napos kirándulás Korcula szigetére ebéddel. Sétát teszünk a középkori házak és szűk sikátorok között Korcula óvárosában, Marco Polo legendájának nyomába eredünk, bepillanthatunk a város gazdag történelmi és kulturális emlékeibe. Visszaútban késői ebéd, zene a hajón.
A program ára: 40,- Euro/fő, gyermekeknek 10 éves korig: 25, Euro/fő
- Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában:
Szeptember közepétől érik a vidék híres gyümölcse a mandarin. A Neretva deltájában több mint egymillió mandarinfa található, ennek a szüretnek lehetünk részesei ha erre a programra ellátogatunk. Reggel autóbuszra szállunk, majd rövid buszozás után a Neretva folyó deltájához érünk. A mandarinünnep programjának keretében hagyományos neretvai kishajókkal fotószafarira indulunk, gyönyörű helyekre látogatunk el. A vidék flórája és faunája a kis hajókról csodálható meg igazán. Közben vidám zene szól, kedvet csinálva, hogy mi is részt vegyünk a mandarin szüretelésében, melynek jutalma személyenként kb. 4 kg frissen szedett ízletes mandarin. A szüreti mulatság része egy gazdag grillezett ebéd is, házi borral, házi kenyérrel, édességgel. A jó hangulatú szüreti nap után visszatérünk Drvenikbe. A program ára: kb. 45,- Euro/fő.


7. nap
Reggel búcsú Drveniktől, hazautazás. Útközben megállunk Medjugorjeban, Dél – Európa legnagyobb és leglátogatottabb zarándokhelyén. Továbbutazás, majd a Szarajevo melletti Holdpiramist és annak környékét tekintjük meg. A délutáni órákban rövid pihenők közbeiktatásával folytatjuk utunkat hazafelé. Érkezés a késő esti /éjszakai órákban.
Az ár tartalmazza
6 éj szállás,1 x reggeli, 5 x vacsora, idegenvezető és autóbusz költség
Az ár nem tartalmazza
a belépők költségét,kötelező BBP-t (2.750,- Ft/fő), üdülőhelyi díjat (3.800 Ft/fő) és 1,6 % stornó biztosítást

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában | Makarská | autóbusz | Időpont: 2018-09-23 – 2018-09-29 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI