A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában

A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában, Horvátország, Közép-Dalmácia, Makarská, 2018-09-23, Félpanzió

A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában

A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában
Időpont:
2018-09-23 – 2018-09-29
Időpont változtatás
Időtartam:7 nap / 0 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:57403148
74 900 Ft -tól ( | -0 %)

A szervező utazási iroda megjelölése : Kultúra és Üdülés - Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában
Leírás
1 éj Szarajevo környéki szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban, reggelivel (fakultatív vacsora: 2.300 Ft/fő)
5 éj a Makarskai riviérán, Drvenikben 2-3-4 ágyas fürdőszobás, konyhával felszerelt tengerparti apartmanház igényes, teraszos apartmanjaiban
Fekvés
A Makarskai riviéra a közép-dalmát szárazföld partszakaszának legszebb üdülőhelye. Kristálytiszta vize, lassan mélyülő
tengerpartja, sok napsütéssel kellemes pihenést kínál. A pineaerdők övezte, vakítóan fehér, kavicsos öblök mögött az
Adria és a Biakovo-hegység közötti keskeny sávban szőlőskertek mandarin és oliva ligetek húzódnak. Makarskától 20 km-re található Drvenik, a festői környezetben lévő mediterrán hangulatú üdülőhely, a tenger és a Velebit csúcsai közé beékelődve. Partja rendkívül változatos, sziklás és kavicsos, lassan mélyülő több strandszakasszal is rendelkezik, így ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra, de nagyon jó kiinduló pont a környező nevezetességek felfedezésére is.
Utazási feltétel: Új típusú kártyás személyi igazolvány vagy útlevél
Ellátás
1 x reggeli és 5 x vacsora az apartmanház hangulatos tengerparti teraszán
Közlekedés
Autóbusszal Békéscsabáról
Felszállási lehetőségek: Orosháza- Hódmezővásárhely- Szeged- Mórahalom - Baja- Mohács
Program
1. nap
Indulás Békéscsabáról a kora reggeli órákban. Utazás Orosháza- Hódmezővásárhely- Szeged- Mórahalom- Baja útvonalon. Határátlépés, majd rövid pihenők után a délutáni órákban érkezés a keleti és nyugati hangulatot ötvöző városba, Szarajevóba. Rövid városnézés, séta a Miljacka parton, átsétálunk a híres hídon, melynek lábánál érte halálos lövés Ferenc Ferdinándot és feleségét, mely az I. Világháború kitöréséhez vezetett. Ezt követően besétálunk a Bascarsijaba, a szerb templom és dzsámi megtekintése, vásárlási lehetőség a híres keleti bazárban. Este utazás a szálláshelyünkre, igény szerint vacsora.

2. nap
Reggeli után folytatjuk délre utunkat, a páratlan szépségű Neretva völgyében haladunk, útközben rövid fotó-szünetekkel, míg elérünk a festői Mostarba. A város lenyűgöző, így itt néhány órát elidőzünk. Végigsétálunk a híres „Öreghídon” mely Bosznia-Hercegovina szimbóluma, elidőzünk a keleti hangulatú bazárban, megkóstolhatjuk az itt sütött bureket és a hűsítő ayránt is. Kora délután továbbutazunk, majd hamarosan elénk tárul a tenger. Szállásunkat a délutáni órákban foglaljuk el. Vacsora, szállás, ismerkedés az üdülőhellyel.

3. - 6. nap
Egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton, vagy fakultatív program lehetőségek:
- Trogir- Split- Makarska:
Trogirban: gyalogos városnézés 13. és a 15. században épített városfalakon belül, Szent- Lőrinc- székesegyház, főtér, Városháza, Szent Miklós-erőd, Óratorony, megtekintése.
Splitben: séta a történelmi belváros szűk utcáin és széles sétányain, megtekintjük a Diocletianus-palotát (UNESCO világörökség), Szent Doimus- székesegyházat, Jupiter-templomot, Papalic- palotát. Visszaútban, rövid szabadprogram és séta Dél-Dalmácia egyik legvonzóbb és legnagyobb idegenforgalmi központjában Makarskán. Késő Délután visszaérkezés a szálláshelyre, vacsora, szabadprogram. A program ára: 6.800,- Ft/fő gyerek 14 évesig 4.900,- Ft/fő
- Dubrovnik.- Horvátország legfestőibb és legvonzóbb városa.
Ismerkedés a város nevezetességeivel, séta az Óvárosban, Városfal, Katedrális, Bokar-erőd, Pile kapu, Onofrio-kút, Szent Balázs templom, Sponza palota, majd rövid szabadprogram, a város egyéni felfedezése. A program ára:8.900,- Ft/fő+ 10 EURo, gyerek 14 éves:6.500,- Ft/fő+10 Euro
- Egész napos kirándulás Korcula szigetére ebéddel. Sétát teszünk a középkori házak és szűk sikátorok között Korcula óvárosában, Marco Polo legendájának nyomába eredünk, bepillanthatunk a város gazdag történelmi és kulturális emlékeibe. Visszaútban késői ebéd, zene a hajón.
A program ára: 40,- Euro/fő, gyermekeknek 10 éves korig: 25, Euro/fő
- Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában:
Szeptember közepétől érik a vidék híres gyümölcse a mandarin. A Neretva deltájában több mint egymillió mandarinfa található, ennek a szüretnek lehetünk részesei ha erre a programra ellátogatunk. Reggel autóbuszra szállunk, majd rövid buszozás után a Neretva folyó deltájához érünk. A mandarinünnep programjának keretében hagyományos neretvai kishajókkal fotószafarira indulunk, gyönyörű helyekre látogatunk el. A vidék flórája és faunája a kis hajókról csodálható meg igazán. Közben vidám zene szól, kedvet csinálva, hogy mi is részt vegyünk a mandarin szüretelésében, melynek jutalma személyenként kb. 4 kg frissen szedett ízletes mandarin. A szüreti mulatság része egy gazdag grillezett ebéd is, házi borral, házi kenyérrel, édességgel. A jó hangulatú szüreti nap után visszatérünk Drvenikbe. A program ára: kb. 45,- Euro/fő.


7. nap
Reggel búcsú Drveniktől, hazautazás. Útközben megállunk Medjugorjeban, Dél – Európa legnagyobb és leglátogatottabb zarándokhelyén. Továbbutazás, majd a Szarajevo melletti Holdpiramist és annak környékét tekintjük meg. A délutáni órákban rövid pihenők közbeiktatásával folytatjuk utunkat hazafelé. Érkezés a késő esti /éjszakai órákban.
Az ár tartalmazza
6 éj szállás,1 x reggeli, 5 x vacsora, idegenvezető és autóbusz költség
Az ár nem tartalmazza
a belépők költségét,kötelező BBP-t (2.750,- Ft/fő), üdülőhelyi díjat (3.800 Ft/fő) és 1,6 % stornó biztosítást

Választott utazás: A csodálatos Dalmácia: Mandarin szüreti mulatság a Neretva deltájában | Makarská | autóbusz | Időpont: 2018-09-23 – 2018-09-29 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI