Advent a Duna menti fővárosokban: Pozsony és Bécs

Advent a Duna menti fővárosokban: Pozsony és Bécs, Ausztria, Bécs, 2017-12-02, Reggeli

Advent a Duna menti fővárosokban: Pozsony és Bécs starstarstar

Advent a Duna menti fővárosokban: Pozsony és Bécs
Időpont:
2017-12-02 – 2017-12-03
Időpont változtatás
Időtartam:2 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52385141
28 700 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Fekvese
1. nap: Szeged-Budapest-Rajka-Dévény vára-Pozsony (375 km)Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban Budapestre. Rajkánál lépünk határt, majd a Duna és Morva folyók összefolyása feletti szirten emelt dévényi várhoz igyekszünk. A Kárpát-medence nyugati kapujának számított, így a magyar történelem folyamán fontos szerepet játszott várban egykoron „Szentgyörgyiek, Báthoryak és Pálffy grófok masíroztak fel s alá”, ahova most mi is bepillantunk! Utunkat a szlovák fővárosba, Pozsonyba folytatjuk. A belváros most is az a magyar főúri palotákkal beépített, hajdani koronázó város, amit az 1825-ös országgyűlés résztvevői is ismerhettek. A Régi Városháza szomszédságában láthatjuk a prímási palotát, az austerlicz-i csata után itt kötötték meg Napóleon és az Osztrák Császárság különbékéjét. A gyönyörűen helyreállított, kávéházas-sörözős belvárosban – helyi idegenvezető segítségével - lépten-nyomon a „történelemmel” találkozunk. És az adventi meglepetés számunkra: egy barátságos, vidám hangulat, sültgesztenye és forraltbor illatával felerősítve. Kellően megéhezve vacsoránkat (fakultatív) elfogyasztva szálláshelyünkre igyekszünk.
2.  nap:  Schlosshof vadászkastélya-Bécs-Budapest-Szeged (330 km)Reggelinket kényelmesen elfogyasztva Ausztria legnagyobb vidéki főúri kastélyához igyekszünk, melynek csodálatosan gondozott, teraszos barokk parkjában – melyet nyáron szökőkutak, szobrok, elegáns virágágyások tarkítanak – sétálunk és gyönyörködünk. Adventkor ünnepi fényekbe öltözik a kastély, belső udvarát vásáros bódék veszik birtokba, ahol kézműves ajándékokat vásárolhatunk, vagy éppen megkóstolhatjuk a csábítóan édes fánkok valamelyikét, miközben forralt bort kortyolgatunk. Egy kis időre buszra pattanunk és már Bécsben örülünk az adventi forgatagnak. Sétálunk a karácsonyi díszbe öltözött császárvárosban, a Kartner strassén. Ellátogatunk a Szent István Dómba, majd a csillogó Grabenen sétálunk. Szabadidő alatt élvezhetjük a tradicionális bécsi vásárok hangulatát, illatait, vagy sétálhatunk Bécs híres üzleti utcáján, a Mariahilfer strassén. A város számos pontján felállított adventi vásárokban tölthetjük az időt, átitatódva a karácsonyvárás hangulatával. Egyénileg lehetőség nyílik a Bécsi Szépművészeti Múzeum vagy az Albertina látogatására. A varázslatos fényben fürdő császárvárostól a késő délutáni órákban búcsúzunk, karácsonyi hangulatban kelünk útra, hazafele indulunk. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd tovább utazunk Szegedre.
x
Artablazat

Árak és felárak (1 főre)

Részvételi díj: 28.700 Ft    
1ágyas felár: 4.500 Ft
1x vacsora felár: 3.800 Ft

Választható biztosítások:
BBP biztosítás: 1.650 Ft
CL PLUS biztosítás*: 7.200 FtUtazás: autóbusszal
Elhelyezés: 1 éjszaka szálloda***
Ellátás: 1x reggeli
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 30 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 4 Euro
Minimális létszám: 35 fő.
Csatlakozási lehetőség:
Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 12.000 Ft / 1 fő / éjszaka– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 7.000 Ft / 1 fő / éjszaka– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszakaFoglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás busszal, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
Fakultatív programok, Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Advent a Duna menti fővárosokban: Pozsony és Bécs | Bécs | autóbusz | Időpont: 2017-12-02 – 2017-12-03 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI