Advent Bécsben - Non Stop

Advent Bécsben - Non Stop, Ausztria, Bécs, 2017-12-02, Ellátás nélkül

Advent Bécsben - Non Stop

Advent Bécsben - Non Stop
Időpont:
2017-12-02 – 2017-12-02
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:52049557
10 500 Ft -tól (-0 %)
Közlekedés
Békéscsabáról és Gyuláról autóbusszal ( Gyulai felszállás minimum 10 fő esetén)
Felszállási helyek: Mezőberény - Gyomaendrőd - Mezőtúr - Törökszentmiklós - Szolnok - Cegléd - Budapest)
Program
1. nap
Elutazás 2017. december 02, 9, 16-án: 02:00 -kor Gyuláról, 02:30-kor Békéscsabáról –Békés- Mezőberény- Gyomaendrőd – Mezőtúr- Szolnok – Budapest -Tatabánya- Győr- Hegyeshalom útvonalon.
Érkezés a reggeli órákban Schönbrunnba, ahol megtekintjük a Habsburgok világhírű kastélyát, kastélylátogatás vagy szabadprogram a kastély parkjában, séta a dombháton álló Gloriettehez, pálmaház vagy a kocsimúzeum megtekintése. Vásárlási lehetőség a schönbrunni művészeti és karácsonyi vásáron. Délután gyalogos városnézés keretén belül ismerkedünk a karácsonyi díszbe öltözött császárvárossal: Opera, Mária Terézia-szobor, Múzeum park, Parlament, Fogadalmi templom, Egyetem, Városháza, Burg színház, Népkert. A városháza előtti téren lehetőség nyílik gyönyörű díszek vásárlására, majd a Hofburg megtekintése után a Kohlmarkt fényes kirakataiban gyönyörködünk, vagy megkóstolhatjuk a forralt bort a Grabenen. Látogatást tehetünk a Stephansdomba, ahol karácsonyi énekeket hallgathatunk.
Sétánk végezetéül szabadprogram keretében fogyasszunk el egy jó forró punchot a Stehpansplatzon vagy vásárolhatunk a templom mögötti csokoládé boltban (Mozart, Sissi és Manner) vagy felkereshetjük a híres Demel süteménykészítő műhelyt is a Kohlmarkton. Az esti órákban kb. 18 órakor hazautazás. Utazás Győr-Tatabánya-Budapest-Szolnok- Mezőtúr- Gyomaendrőd- Mezőberény- Békés útvonalon Érkezés Békéscsabára/ Gyulára
2017. december 03, 10, 17-én a hajnali órákban.

Az ár tartalmazza
az utazás költségét, valamint az idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza
a belépők költségét (Schönbrunn 17,5,- Euro/fő), biztosítást ( 390,- Ft/fő)és bécsi behajtási díj, parkolási díj, regisztrációs díj 5,. Euro/fő - helyszíni fizetéssel.
Kedvezmények
Online foglalás esetén -500,- Ft/foglalás kedvezmény

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Advent Bécsben - Non Stop | Bécs | autóbusz | Időpont: 2017-12-02 – 2017-12-02 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI