Advent Bécsben - Non Stop

Utazás keresés
Ország és régió kiválasztása
Részletes keresés
Advent Bécsben - Non Stop - Ausztria - Bécs

Advent Bécsben - Non Stop

Advent Bécsben - Non Stop
Közlekedés:-
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:-
Közlekedés
Békéscsabáról és Gyuláról autóbusszal ( Gyulai felszállás minimum 10 fő esetén)
Felszállási helyek: Mezőberény - Gyomaendrőd - Mezőtúr - Törökszentmiklós - Szolnok - Cegléd - Budapest)
Program
1. nap
Elutazás 2017. december 02, 9, 16-án: 02:00 -kor Gyuláról, 02:30-kor Békéscsabáról –Békés- Mezőberény- Gyomaendrőd – Mezőtúr- Szolnok – Budapest -Tatabánya- Győr- Hegyeshalom útvonalon.
Érkezés a reggeli órákban Schönbrunnba, ahol megtekintjük a Habsburgok világhírű kastélyát, kastélylátogatás vagy szabadprogram a kastély parkjában, séta a dombháton álló Gloriettehez, pálmaház vagy a kocsimúzeum megtekintése. Vásárlási lehetőség a schönbrunni művészeti és karácsonyi vásáron. Délután gyalogos városnézés keretén belül ismerkedünk a karácsonyi díszbe öltözött császárvárossal: Opera, Mária Terézia-szobor, Múzeum park, Parlament, Fogadalmi templom, Egyetem, Városháza, Burg színház, Népkert. A városháza előtti téren lehetőség nyílik gyönyörű díszek vásárlására, majd a Hofburg megtekintése után a Kohlmarkt fényes kirakataiban gyönyörködünk, vagy megkóstolhatjuk a forralt bort a Grabenen. Látogatást tehetünk a Stephansdomba, ahol karácsonyi énekeket hallgathatunk.
Sétánk végezetéül szabadprogram keretében fogyasszunk el egy jó forró punchot a Stehpansplatzon vagy vásárolhatunk a templom mögötti csokoládé boltban (Mozart, Sissi és Manner) vagy felkereshetjük a híres Demel süteménykészítő műhelyt is a Kohlmarkton. Az esti órákban kb. 18 órakor hazautazás. Utazás Győr-Tatabánya-Budapest-Szolnok- Mezőtúr- Gyomaendrőd- Mezőberény- Békés útvonalon Érkezés Békéscsabára/ Gyulára
2017. december 03, 10, 17-én a hajnali órákban.

Az ár tartalmazza
az utazás költségét, valamint az idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza
a belépők költségét (Schönbrunn 17,5,- Euro/fő), biztosítást ( 390,- Ft/fő)és bécsi behajtási díj, parkolási díj, regisztrációs díj 5,. Euro/fő - helyszíni fizetéssel.
Kedvezmények
Online foglalás esetén -500,- Ft/foglalás kedvezmény


A GPS koordináták nem elérhetőek