Advent Zakopaneban

Advent Zakopaneban, Lengyelország, Tatry, 2017-12-16, Reggeli
Advent Zakopaneban
Időpont:
2017-12-16 – 2017-12-17
Időpont változtatás
Időtartam:2 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52385920
26 900 Ft -tól (-0 %)
Szállás
Zakopaneban, központi elhelyezkedésű panzió, 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban
Ellátás
büfé reggeli, menüs vacsora igényelhető a szálláshelyen: 2.600,-Ft/fő
Közlekedés
kényelmes autóbusszal Békéscsabáról
Program
1. nap
Elutazás Békéscsabáról a kora reggeli órákban. Rövid megállók után érkezünk az Alacsony- Tátra lábánál fekvő híres Besztercebányára. Rövid sétát teszünk a hangulatos belvárosban, ahol megismerhetjük a várnegyed egy részét: a gótikus Mária-templomot, Szent- Kereszt templomot, Mátyás-házat és Óratornyot, Püspöki palotát. Városnézésünket a gótikus-reneszánsz stílusú polgárházai között fejezzük be. Tovább utazunk a Tátra csodás hegyei és mesés völgyei között, ahol a varázslatos faépületeiről híres Zakopane vár ránk. Elfoglaljuk szállásunkat, majd a városka felfedezésére indulunk: megismerkedünk a csodásan feldíszített belvárossal és részt veszünk az esti karácsonyi kavalkádban, ahol ajándékokat vásárolhatunk (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, tradicionális házi sajtok és édességek). Kóstoljuk meg a forralt meggysört és sült gesztenyét, a chalkat (kalács), krowkit (tejkaramella) és a híres faworkit (fánk). Tévedjünk be egy Goral kocsmába, ahol alapszabály, hogy a vendég nem maradhat éhes. A goral konyhaművészet alapja a hús, amit sokféleképpen, de leginkább is hangulatos grilltűzhelyeken szokás elkészíteni. Ételeik mellé szívesen ajánlják a méltán híres helyi mézsört és meggysört.

2. nap
Reggeli után fedezzük fel az „ékszerdoboz” egyéb nevezetességeit is: a Fatimai Szűzanya templomot, a Goral templomot, vagy csak barangoljunk a karácsonyi pompába öltözött városka utcáin. Szabadprogram keretében lehetőség nyílik siklóval feljutni a Gubalowka hegyre és gyönyörködni a csodás kilátásban. Szép idő esetén páratlan kilátás nyílik a környező hegyekre és Zakopane városára. A kora délutáni órákban búcsút veszünk Zakopanetől, majd hazautazás. Útközben rövid pihenők, érkezés Békéscsabára a késő éjszakai órákban.
Az ár tartalmazza
autóbusz –és szállás költség, reggelis ellátást, idegenvezető költségét
Az ár nem tartalmazza
útlemondási biztosítás 1,6%,
baleset-, betegség –és poggyász biztosítás:800,-Ft/fő
üdülőhelyi díj: 900,-Ft/fő

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Advent Zakopaneban | Tatry | autóbusz | Időpont: 2017-12-16 – 2017-12-17 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI