Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban

Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban, Csehország, Prága és környéke, 2018-10-21, Reggeli

Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban starstarstar

Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban
Időpont:
2018-10-21 – 2018-10-24
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:59818120
49 900 Ft -tól ( | -0 %)
Szállás
Prágában, 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, zuhanyzós szobákban
Ellátás
büféreggeli, igény szerint büfé vacsora
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
1. nap
Elutazás a kora reggeli/hajnali órákban Békéscsaba-Mezőberény-Gyomaendrőd-Mezőtúr-Szolnok-Budapest– Tatabánya –Győr-Rajka útvonalon. Pozsonyba érkezésünk után rövid séta következik Pozsony szépen felújított történelmi belvárosában, ismerkedés a város egyházi és világi nevezetességeivel. Utunk következő állomása híres Kozel sörgyár Velke Popovicében, ahol bepillantást nyerhetünk a hagyományos cseh sörfőzés titkaiba is. Egy pohár frissen csapolt sör kóstolása után lehetőségünk nyílik vásárlásra is. Az esti órákban érkezés Prágai szálláshelyünkre. Fakultatív vacsora lehetőség a szálláshelyen.

2. nap
Reggelink után az egész napot ennek a csodálatos városnak szenteljük. Először a Várnegyed (Hradcany) nevezetességeivel ismerkedünk: a csodálatos Szt. Vitus székesegyház, Szt. György bazilika, Hradzsin tér, Aranyutcácska, Daliborka torony után a Károly hídon átkelve az Óvárosi Városház tér, Boldogasszony templom látnivalóival ismerkedünk, majd a Vencel térre látogatunk. Sétánkat a zsidónegyedben tett kirándulásunkkal fejezzük be, ahol a számtalan zsinagóga mellett Franz Kafka szülőháza és egy régi zsidó temető is található. Városnézésünk közben lesz idő betérni egy cseh törzsvendégek által látogatott autentikus cseh sörözőbe is. Fakultatív ebédelési lehetőség. A nap további részében szabadprogram vagy: gyönyörködjön Prága nevezetességeiben a Vltaván hajózva is: késő délután egy egyórás Vltavai hajókázásra van lehetőség (fakultatív), a nap végén Prága egyik legnépszerűbb és legrégibb sörözőjében a híres U Fleku sörözőben lesz lehetőség vacsorázni. A késő esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre.

3. nap
Reggeli után szabadprogram Prágában, vagy egész napos fakultatív kirándulás Karlovy Varyba és Loket várához. Útközben rövid megálló a Krusovice sörgyárnál, vásárlási lehetőség. Karlovy Vary Európa egyik leghíresebb fürdőhelye, ahol megcsodálhatjuk a régi pompájukban helyreállított ódon házakat, mesés palotákat, kolonnádokat, fürdőházakat és ivókutakat is.
A varázslatos Ohře folyó völgyében, Karlovy Varytól alig több mint 12 km-re fekvő azonos nevű városkában áll Loket vára. Arany János a nevét nemes egyszerűséggel Könyökvárnak fordította. Ez a csodás fekvésű, gazdag történelmű cseh remek –mely egyike Csehország legrégebbi építményeinek-nem véletlenül szolgált számos híres film, köztük a James Bond sorozat Casino Royale című alkotásának forgatási helyszínéül. A késő délutáni órákban visszautazás Prágába, a szálláshelyre. Vacsora lehetőség.


4. nap
Reggeli után búcsúzunk Prágától, majd első hosszabb megállónk a dél-morva Lednice kastélyánál lesz. A kastély az UNESCO világörökség része, mely a Lichtenstein család nyári rezidenciája volt. Séta a kastélyparkban, illetve a kastély fakultatív meglátogatására is nyílik lehetőség(foglaláskor jelezni). Hazautazás Pozsony–Rajka–Budapest-Szolnok-Mezőtúr-Gyomaendrőd-Mezőberény-Békéscsaba útvonalon. Rövid pihenők közbeiktatásával érkezés a késő esti órákban.
Az ár tartalmazza
utazás költségét, az idegenvezetést, a szállást reggelivel
Az ár nem tartalmazza
fakultatív programok, vacsora, belépők (kb.250,- CK a Vár kerület) baleset- betegség- és,- poggyászbiztosítás és stornó biztosítás: 3.000,- Ft/fő

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban | Prága és környéke | autóbusz | Időpont: 2018-10-21 – 2018-10-24 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI