Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban

Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban, Csehország, Prága és környéke, 2018-10-21, Reggeli

Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban starstarstar

Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban
Időpont:
2018-10-21 – 2018-10-24
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap / 3 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:59818120
49 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Szállás
Prágában, 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, zuhanyzós szobákban
Ellátás
büféreggeli, igény szerint büfé vacsora
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
1. nap
Elutazás a kora reggeli/hajnali órákban Békéscsaba-Mezőberény-Gyomaendrőd-Mezőtúr-Szolnok-Budapest– Tatabánya –Győr-Rajka útvonalon. Pozsonyba érkezésünk után rövid séta következik Pozsony szépen felújított történelmi belvárosában, ismerkedés a város egyházi és világi nevezetességeivel. Utunk következő állomása híres Kozel sörgyár Velke Popovicében, ahol bepillantást nyerhetünk a hagyományos cseh sörfőzés titkaiba is. Egy pohár frissen csapolt sör kóstolása után lehetőségünk nyílik vásárlásra is. Az esti órákban érkezés Prágai szálláshelyünkre. Fakultatív vacsora lehetőség a szálláshelyen.

2. nap
Reggelink után az egész napot ennek a csodálatos városnak szenteljük. Először a Várnegyed (Hradcany) nevezetességeivel ismerkedünk: a csodálatos Szt. Vitus székesegyház, Szt. György bazilika, Hradzsin tér, Aranyutcácska, Daliborka torony után a Károly hídon átkelve az Óvárosi Városház tér, Boldogasszony templom látnivalóival ismerkedünk, majd a Vencel térre látogatunk. Sétánkat a zsidónegyedben tett kirándulásunkkal fejezzük be, ahol a számtalan zsinagóga mellett Franz Kafka szülőháza és egy régi zsidó temető is található. Városnézésünk közben lesz idő betérni egy cseh törzsvendégek által látogatott autentikus cseh sörözőbe is. Fakultatív ebédelési lehetőség. A nap további részében szabadprogram vagy: gyönyörködjön Prága nevezetességeiben a Vltaván hajózva is: késő délután egy egyórás Vltavai hajókázásra van lehetőség (fakultatív), a nap végén Prága egyik legnépszerűbb és legrégibb sörözőjében a híres U Fleku sörözőben lesz lehetőség vacsorázni. A késő esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre.

3. nap
Reggeli után szabadprogram Prágában, vagy egész napos fakultatív kirándulás Karlovy Varyba és Loket várához. Útközben rövid megálló a Krusovice sörgyárnál, vásárlási lehetőség. Karlovy Vary Európa egyik leghíresebb fürdőhelye, ahol megcsodálhatjuk a régi pompájukban helyreállított ódon házakat, mesés palotákat, kolonnádokat, fürdőházakat és ivókutakat is.
A varázslatos Ohře folyó völgyében, Karlovy Varytól alig több mint 12 km-re fekvő azonos nevű városkában áll Loket vára. Arany János a nevét nemes egyszerűséggel Könyökvárnak fordította. Ez a csodás fekvésű, gazdag történelmű cseh remek –mely egyike Csehország legrégebbi építményeinek-nem véletlenül szolgált számos híres film, köztük a James Bond sorozat Casino Royale című alkotásának forgatási helyszínéül. A késő délutáni órákban visszautazás Prágába, a szálláshelyre. Vacsora lehetőség.


4. nap
Reggeli után búcsúzunk Prágától, majd első hosszabb megállónk a dél-morva Lednice kastélyánál lesz. A kastély az UNESCO világörökség része, mely a Lichtenstein család nyári rezidenciája volt. Séta a kastélyparkban, illetve a kastély fakultatív meglátogatására is nyílik lehetőség(foglaláskor jelezni). Hazautazás Pozsony–Rajka–Budapest-Szolnok-Mezőtúr-Gyomaendrőd-Mezőberény-Békéscsaba útvonalon. Rövid pihenők közbeiktatásával érkezés a késő esti órákban.
Az ár tartalmazza
utazás költségét, az idegenvezetést, a szállást reggelivel
Az ár nem tartalmazza
fakultatív programok, vacsora, belépők (kb.250,- CK a Vár kerület) baleset- betegség- és,- poggyászbiztosítás és stornó biztosítás: 3.000,- Ft/fő

Választott utazás: Arany Prága - Látogatás a Kozel sörgyárban | Prága és környéke | autóbusz | Időpont: 2018-10-21 – 2018-10-24 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI