Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban

Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban, Románia, 2018-09-28, Félpanzió

Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban

Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban
Időpont:
2018-09-28 – 2018-09-30
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:59920446
29 600 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Herkulesfürdő európai hírű fürdőhely, a Mehadia és Cserna hegység által körülvett völgyben fekszik, Orsovától 20, a Kazán szorostól mindössze 25 km-re.A fürdő gyógyvizeiről híres: az itt feltörő termálvizek gyógyító hatását már a rómaiak is ismerték. A 19. században kiépült fürdő igazi monarchiabeli fürdőhellyé vált, melynek hangulatát máig megőrizte.
Szállás
2 éj Herkulesfürdőn igényes Panzióban, 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás
félpanzió ( reggeli és vacsora)
Közlekedés
Telekgerendásról és Békéscsabáról komfortos, kényelmes autóbusszal
Csatlakozási lehetőségek: Orosháza- Kaszaper- Mezőkovácsháza- Battonya
Program
1. nap
Telekgerendás - Békéscsaba – Arad – Temesvár –Buziásfürdő- Herkulesfürdő
Indulás a reggeli órákban Telekgerendásról-Békéscsabáról, határátlépés Battonyánál. Első megállónk a Bánság legnagyobb városában Temesváron lesz, ahol felkeressük a főbb látnivalókat: Dóm téren a Római Katolikus székesegyház épülete, Szentháromság-szobor, Katolikus püspöki palota, az egykori kormányszéki palota, ahol Ady Endre írnokoskodott, felkeressük a 19. századi szecessziós palotákkal övezett híres temesvári korzót is. a középkori kolostorok romjai. Továbbutazva egy kis kitérőt teszünk a Temesvártól 33 km-re lévő egykori híres temesi fürdővárosba, Buziásfürdőre, melynek több alkalommal volt fürdővendége Deák Ferenc is. Fürdői, mofettái ma is működnek, megkóstolhatjuk a gyógyvizet és teszünk egy sétát a fürdőtelep hatalmas parkjába, mely ritka fák otthona. A késő délutáni órákban érkezünk szálláshelyünkre, Herkulesfürdőre, az Osztrák-Magyar Monarchia leghíresebb fürdőhelyére ahol Ferenc József és Erzsébet is többször megfordult. Elhelyezkedtünk a panzióban, vacsora.


2. nap
Herkulesfürdő – Orsova – hajókázás
Reggeli után Herkulesfürdő felfedezésére indulunk: Gyógycsarnok, Kaszinó, Erzsébet királyné villája, Szapáry-fürdő, Sarolta-fürdő, Herkules szobor, a város fölötti dombon emelkedik a Szent Anna kolostor – innen szép kilátás az orsovai öbölre majd, a szomszédos Orsova városával ismerkedünk, ahol a Szent koronát ásatta el Szemere Bertalan 1849-ben. Látnivalók: Szent korona emléktábla, Római Katolikus templom, majd egy felejthetetlen hajóút (kb. 3 óra) következik. A hajó fedélzetéről csodálhatjuk meg a Kis -és Nagy-kazán szorosok drámai szépségét, valamint a Vaskapu Nemzeti Park természeti látványosságait. A kellemes hajózás után visszatérünk szálláshelyünkre, szabadprogram, vacsora


3. nap
Herkulesfürdő- Bigar - Oravicabánya -Temesvár –Arad – Békéscsaba - Telekgerendás
Reggeli után még lehetőség nyílik egy rövid fürdőzésre valamelyik helyi szállodában, vagy még egy sétára, majd hazautazás. Hazafele megállunk a mesebeli Bigar vízesésnél, ami egy igazi varázslat és még csak kevés turista fedezett fel, majd betérünk Oravicabányára, ahol a település híres színháza – a bécsi Burgtheater hiteles mása . Folytatjuk utunkat, Temesvár, Arad útvonalon. Érkezés az esti órákban.

Az ár tartalmazza
szállás, félpanziós ellátás, autóbusz költség, idegenvezető költségét
Az ár nem tartalmazza
: Biztosítást, fakultatív program ára (hajózás a Kazán-szorosban, létszámtól függően kb. 100 ,- Lei / kb 7.000,- Ft)

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban | Románia | autóbusz | Időpont: 2018-09-28 – 2018-09-30 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI