Hosszú hétvége Horvátországban

Hosszú hétvége Horvátországban, Horvátország, 2017-08-17, Félpanzió

Hosszú hétvége Horvátországban

Hosszú hétvége Horvátországban
Időpont:
2017-08-17 – 2017-08-20
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:48199799
48 900 Ft (-0 %)
Szállás
1 éj Plitvicei tavak közelében lévő 3*-os szálloda 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban büfé reggelivel, igény szerint vacsora 2.400 ,- Ft/fő
2 éj Kraljevicán, tengerparti 2* -os szálloda 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban félpanzióval
(büfé reggeli és büfé vacsora)
Ellátás
félpanzió
Közlekedés
autóbusszal
Felszállási helyek: Békéscsaba- Mezőberény- Gyomaendrőd- Mezőtúr- Törökszentmiklós- Szolnok- Budapest- Siófok- Nagykanizsa
Program
1. nap
Elutazás Békéscsabáról a kora hajnali órákban Mezőberény- Gyomaendrőd- Törökszentmiklós- Szolnok- Budapest- Siófok- Nagykanizsa útvonalon. Folyamatos utazás, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés a kora délutáni órákban Horvátország első számú Nemzeti Parkjába a Plitvicei tavakhoz. Látogatást teszünk a „horvát természet gyöngyszeme”-ként említett, a 1949-ben nemzeti parkká nyilvánított területen, ahol tizenhat tó található. A tavakat megszámlálhatatlan zuhatag, vízesés köti össze. Négyórás program keretében gyalogosan, kisvonaton és hajón tekintjük meg fantasztikus vízeséseit, kristálytiszta vizű tavait, csobogó forrásait. A csodálatos élménnyel feltöltődve indulunk a tavakhoz közeli szálláshelyünkre. Este a szállás elfoglalása.

2. nap
Reggeli után folytatjuk utunkat a tengerpart felé. Megállunk a hangulatos Crikvenicán egy rövid városnézésre, majd ellátogatunk a helyi piacra is. Folytatva utunkat a déli órákban érkezés Kraljevicára, elhelyezkedés a szállodában. Szabadprogram, fürdőzési lehetőség a Scott - és Dubno - öblök különleges strandjain. Vacsora, szállás.

3. nap
Reggeli után pihenés és fürdőzés vagy fakultatív program lehetőség (min.20 fő) a Kvarner öböl legnagyobb szigetére, Krk szigetére. Utunk első állomása Punat, ahonnan rövid hajóúttal átmegyünk a kicsiny Kosljun szigetre, és megtekintjük a Ferences szerzetesek kolostorát és múzeumát. Ezt követően Krk városába utazunk. Városnézés: városfalak, bazilika megtekintése, vásárlási lehetőség. Ezután a hangulatos Vrbnik városkát látogatjuk meg, mely egy igazi kis mediterrán falu, egyben a sziget egyik legrégebbi települése is. Krk sziget keleti részén, egy a tengerszint fölé meredeken emelkedő magas sziklán fekszik, csodálatos rálátással a tengerre. Sétálunk a zegzugos utcácskáin, felkeressük népszerű látványosságait, Szent Mária plébánia templomot, harangtornyot és hangulatos főtérét. Megkeressük a világ egyik legszűkebb utcáját a Klancicot, amely mindösszesen 40 cm széles. Kellemesen elfáradva megkóstoljuk Isztria legjobb borát, a vrbniki bort, füge pálinkát, ami mellé szárított sonkát és helyi sajtot, házi kenyeret is felszolgálnak a pincészetben (vásárlásra is nyílik majd lehetőség). A délután hátralévő részét Baskan, a Krk sziget déli részén töltjük, mely egyben a sziget leghíresebb tengerparti része... Csodálatos természeti értékekkel rendelkezik: kristálytiszta vizű tengerpart, hangulatos óváros, mediterrán hangulatú szűk utcácskákkal, szorosan egymás mellé épült házakkal. Több tucat kisebb-nagyobb stranddal rendelkezik, melyek közül a legkedveltebb a 2 km hosszú, 1999 óta kék zászlós minősítésű óváros előtt húzódó strand, a Nagy Part a Velika Plaza. A parton napágyat, napernyőt lehet bérelni, van tusoló, számos étterem, árusok sokasága. A fürdőzés mellett a tenger szerelmesei vízi síelhetnek, szörfözhetnek, banánozhatnak vagy kajakot, kenut is kölcsönözhetnek. Aki nem fürdőzik,a városka tengerparti sétányán és szűk utcáin bolyonghat: felkereshetjük a Szent Háromság plébánia templomot, mely Baska legnagyobb barokk stílusban épült temploma, a Keresztelő Szent János templomot, a Majka Bozja templomot, és a Szent Márk kápolnát. Az esti órákban visszautazás a szálláshelyünkre, vacsora, szabadprogram. (Fakultatív program ára: 8.900,- Ft/fő + 17 Euro)


4. nap
Reggeli után a méltán híres Opatijaba indulunk. Kellemes klímája, gyönyörű fekvése miatt már az Osztrák-Magyar Monarchia idején is kedvelt üdülőhely volt, a gazdag arisztokraták elegáns villákat építettek, melyek ma luxusszállodákként üzemelnek. A város legpatinásabb épületei a hangulatos tengerparti promenádján helyezkednek el. A város nevezetességei a „Leány a sirállyal”szobor, az Angyali üdvözlet temploma és a Szent Jakab templom. Rövid szabadprogram és vásárlási lehetőség után délután búcsút veszünk a Kvarner - öböltől, érkezés Békéscsabára az éjszakai órákban.
Az ár tartalmazza
szállás, ellátás, autóbusz költség, idegenvezető költségét
Az ár nem tartalmazza
BBP, stornó biztosítást, fakultatív program ára, belépők ára
Kötelező stornó és BBP biztosítás: 3.000,- Ft/fő Üdülőhelyi illeték: 1.800,- Ft/fő
Belépők várható költsége: Plitvicei tavak felnőtt 180,- diák: 110,- gyermek: 80,- Kuna /fő

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI