Ipanema Park

Ipanema Park, Spanyolország, Spanyol-szigetek, Baleár-szigetek, Mallorca, 2017-09-21, Félpanzió
Ipanema Park
Időpont:
2017-09-21 – 2017-09-28
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:48052002
124 900 Ft (-0 %)
Az ár tartalmaza
repülőjegy
szállás a megadott ellátással
magyar asszisztencia
Az ár nemtartalmaza
reptéri és egyéb illetékek
reptéri transzferek
üzemanyag felár
Baleset- Betegség- és Poggyászbiztosítás
útlemondási biztosítás
Fekvés
Attraktív kialakítású, közkedvelt szálloda. Az üdülőváros központi részén, parkosított környezetben található, üzletek közelében.
Strand
Mindössze körülbelül 600 méterre található, 7 km hosszú finom homokos, széles strand
Elhelyezés
- légkondicionált (árban), ízlésesen berendezett standard szobák normál fürdő/WC;
vagy felárral választható:
- új bútorozású és kialakítású superior szoba hűtővel, új fürdőszobával.
Minden szoba nagy erkéllyel, lapos, új tv-vel, széffel (díjköteles) felszerelt.
Ellátás
Svédasztalos félpanzió – bőséges büféreggeli és vacsora a tágas, világos, dekoratív étteremben.
Pihenés/sport
Formatervezett nagyméretű úszómedence, gyerekmedence, napozó és játszótér parkosított környezetben
Családok részére
3. ágyon vagy pótágyon 1 gyerek részére 12 éves korig kedvezmény. 4 főre pótágyazható szobák (2 gyerekkel) korlátozott számban.
Tipp
Elegáns, színvonalas, emelt középkategóriás hotel - szenzációs árakon!
Egyéb
Színvonalasan berendezett fogadóterem és társalgók, 2 lift, elegáns bár, fizetős wifi a közös helyiségekben; csomagszoba.
Flight info
UTASTALÁLKOZÓ: LISZT FERENC REPÜLÕTÉR 2/B TERMINÁL ÉRKEZÉSI SZINT 16:00-KOR.
TRAVEL SERVICE CHARTER JÁRAT 7O 5130/31
POGGYÁSZ KAPACITÁS: FEJENKÉNT 1 DB FELADHATÓ BÕRÖND (15KG) + 1 DB KÉZIPOGGYÁSZ (5KG)

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI