Karnevál Rijekában

Karnevál Rijekában, Horvátország, Kvarner, Krk sziget, 2018-02-10, Félpanzió
Karnevál Rijekában
Időpont:
2018-02-10 – 2018-02-12
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:53179602
42 500 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Fekvese

Varasd és Zágráb. KRK sziget kirándulás borkóstolóval
3 nap/ 2 éjszaka


1. nap: Szeged-Kecskemét-Budapest-Zágráb-Isztria (490 km)Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás a Budapest–Nagykanizsa–Letenye útvonalon az Isztriai-félszigetre. Útközben Horvátország fővárosában időzünk, mely két város egyben: az alsóvárosban széles sugárutakat, hatalmas tereket, és szecessziós épületeket találunk, míg a felsővárosnak meghitt, középkori hangulata van. Kevés főváros van a világon, amely ilyen barátságosnak, lakhatónak, és emberi léptékűnek számít. Városnézésünket a Lotrscak-toronynál kezdjük, ahova siklóval jutunk fel, innen szép kilátás nyílik Zágrábra. Városnézésünket folytatva megtekintjük a székesegyházat, Jelasics-teret, a Kőkaput, és sétálunk a Tkalciceva utcán, mely a város legszínesebb és egyik legszebb utcája, a régi Zágráb hangulatát nyújtja. Zágrábban felkeressük a horvát bánok egykori palotáját és Petőfi Sándor emlékhelyét is. A zágrábi Medvevárban élt rövid ideig a mandulafák virágzását megéneklő püspök-költő Janus Pannonius. Késő délután érkezünk szálláshelyünkre, ahol kicsit megpihenve ízletes vacsorával várnak bennünket. Vacsoránkhoz korlátlan italfogyasztást biztosítunk Utasainknak (ásványvíz, üdítő, sör és bor)!  Kellemesen eltelítődve a vacsorát lesétálva indulunk útnak a  tengerparton, élvezzük a tenger sós levegőjét.
2. nap: KRK-szigettúra: Punat -Koslunj-KRK város és a Nemzetközi Fesztivál RijekábanRijekában a karneváli felvonulás a délutáni órákban lesz látványos, ezért délelőtt KRK szigeten kirándulunk. Reggelit követően kirándulásra indulunk a Kvarner-öböl legnagyobb szigetén, a KRK-szigeten. A sziget központjával, KRK várossal ismerkedünk, ahol sétát teszünk ódon városfalai között, citadellája, katedrálisa megőrizték a régi idők hangulatát. Felkeressük a festői öböl partján fekvő Punatot, majd kishajóval átmegyünk Košljun szigetére a ferences kolostorhoz. A múzeumban történelmi gyűjtemény és kiállítás található. További érdekessége Košljunnak, hogy csaknem 500 növényfaj él ezen a parányi területen. A délutáni órákban érkezünk Rijekába, hogy részt vegyünk a Rijekai Karnevál forgatagában! A Rijekai Karnevál színvonalát dicséri, hogy felkerült az 500 legrangosabb európai rendezvény listájára! A felöltözött jelmezes felvonulók tömegét figyelve élvezzük a karneváli hangulatot. A késő estig tartó felvonulásban több mint 100, városonként eltérő feldíszített kocsi vesz részt, melyet körül vesznek a vidám táncosok és maskarás felvonulók, emlékezetes hangulatot varázsolva Rijeka főutcájára. Szállodánkba a késő esti órákban térünk vissza, ahol ismét a már megszokott finom és bőséges vacsorával várnak korlátlan italfogyasztással!
3. nap: Opatija (Abbázia)-Varasd-Budapest-Kecskemét-Szeged (490 km)A monarchia legjelentősebb kikötőjébe, Fiuméba utazunk, a mai Rijekába melynek belvárosa máig megőrizte kellemes mediterrán hangulatát. Sétálunk a város főutcáján, megtekintjük a XVII. századi barokk városkaput, a városházát és a Kormányzósági palotát, a színház épületét és a vásárcsarnokot. Szabad-
időt követően hazafelé indulunk. A Dráva-parti Varasd szépen gondozott, barokk óvárosába utazunk. Az Óváros körül ma is láthatók az egykori városfalak maradványai. Tornyaiból mára kettő maradt meg. Sétálunk hangulatos utcáin, megtekintjük főterén a barokk városházát, székesegyházát, Nemzeti Színházát. Letenye határátkelőn keresztül Budapestre az esti órákban érkezünk, majd utunkat folytatjuk Szegedre.
x
Artablazat

Árak és felárak (1 főre)

Részvételi díj: 42.500 Ft    
1ágyas felár: 12.500 Ft
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 2 éjszaka szálloda****
Ellátás: 2x félpanzió (vacsoránál korlátlan italfogyasztással)
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 100 Kuna
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 30 Kuna
Választható biztosítások:
BBP: 550Ft/nap
Cl PLUS biztosítás*: 7.200 Ft
Minimális létszám: 35 fő.
Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét- Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 
Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 12.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 7.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszakaFoglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás busszal, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Utasbiztosítás, Fakultatív programok

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Karnevál Rijekában | Krk sziget | autóbusz | Időpont: 2018-02-10 – 2018-02-12 | Félpanzió | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI