Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak

Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak, Horvátország, Plitvicei-tavak, 2018-07-06, Reggeli

Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak starstarstar

Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak
Időpont:
2018-07-06 – 2018-07-08
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:60833746
33 900 Ft -tól ( | -0 %)
Ellátás
büféreggeli, igény szerint menüs vacsora: 2.300,- Ft/fő
Közlekedés
Autóbusz, felszállási helyek: Gyula*- Békéscsaba- Békés-Mezőberény- Gyomaendrőd- Mezőtúr- Szolnok- Budapest- Siófok-Nagykanizsa
* gyulai felszállás min. 10 fő jelentkezése esetén
Program
1. nap
Elutazás pénteken az esti órákban Gyuláról* és Békéscsabáról. Folyamatos utazás, útközben rövid pihenőkkel.

2. nap
Érkezés a horvát tengerpartra a reggeli órákban. Fürdőzés a Kvarner-öböl legszebb tengerparti üdülőhelyén, Crikvenicán. Crikvenica és a környező települések mára összenőttek és mintegy 15 km-en keresztül együtt alkotják a Crikvenicai Riviérát, Crikvenica központtal. A tengerparti üdülővárosban található a térség legszebb strandja, mely homokos/aprókavicsos, fokozatosan mélyülő, így kisgyermekes családok is bátran látogathatják. A tengerparton árnyas részek, több étterem, fajátszótér, zuhanyzó, WC található. A fizetős (homokos-kavicsos) strand (kb. 15 Kuna egész napra) mellett számos szabad strand is van, így mindenki válogathat a számára legmegfelelőbb között. A strandolás mellett a város egyéb lehetőséget is nyújt: kiépített sétányán, hangulatos belvárosában és híres piacán is eltölthetjük az időt. A városban van egy tengeri akvárium (35,-Kuna) is, ahol több mint 100 fajta, az Adriai tengerben és a trópusokon fellelhető halfajjal ismerkedhetünk.
Fakultatív kirándulásként ajánlunk egy néhány órás hajókirándulást: ahol, ha szerencsénk lesz akár delfinekkel is találkozhatunk!!!! Egy kellemes egy órás hajózás után érkezik hajónk Krk szigetére, a hangulatos Vrbnik városkába, amely egy igazi kis mediterrán falu, egyben a sziget egyik legrégebbi települése. Számtalan kis macsaköves utcácskáját járva felkeressük a világ egyik legkeskenyebbnek tartott utcácskáját a Klancicot, mely mindössze 40 cm széles, majd egy hangulatos borozóba betérve megkóstoljuk a vrbnikiek híres borát is. Ezt követően visszatérés Crikvenica kikötőjébe. A program ára: felnőtt kb. 120,- kuna/fő, gyermek kb. 100,- kuna/fő. Kora este,megvárva a csodás naplementét, kellemesen elfáradva indulunk a Plitvicei tavakhoz közeli szálláshelyünkre.


3. nap
Reggeli után a gyönyörű természeti környezetben lévő Plitvicei Nemzeti Parkba teszünk látogatást.
„A horvát természet gyöngyszeme”-ként említett, a 1949-ben nemzeti parkká nyilvánított területen 16 tó található. A tavakat megszámolhatatlan zuhatag, vízesés, zúgó köti össze. Négyórás program keretében gyalogosan, kisvonaton és hajón tekintjük meg fantasztikus vízeséseit, kristálytiszta vizű tavait, csobogó forrásait. A csodálatos látvánnyal, élménnyel feltöltődve indulunk haza. Érkezés a késő esti/éjszakai órákban Békéscsabára és Gyulára*.

Az ár tartalmazza
1 éj szállás és reggeli költsége, útiköltség, idegenvezető költsége
Az ár nem tartalmazza
belépők költsége, fizetős (homokos-kavicsos) strand: kb. 15 Kuna, Biztosítás: 780,- Ft/fő, Fakultatív vacsora: 2.300,- Ft/fő
Plitvicei tavak július: felnőtt: 250,- Kuna (diák: 160,- kuna/ diákigazolvánnyal, gyermek 18 éves korig:110,-Kuna/diákigazolvánnyal)
szeptember: felnőtt: 150,- Kuna (diák: 100,- kuna/ diákigazolvánnyal, gyermek 18 éves korig: 80,-Kuna/diákigazolvánnyal)

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak | Plitvicei-tavak | autóbusz | Időpont: 2018-07-06 – 2018-07-08 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI