Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak

Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak, Horvátország, Plitvicei-tavak, 2018-07-06, Reggeli

Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak starstarstar

Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak
Időpont:
2018-07-06 – 2018-07-08
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:60833746
33 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Ellátás
büféreggeli, igény szerint menüs vacsora: 2.300,- Ft/fő
Közlekedés
Autóbusz, felszállási helyek: Gyula*- Békéscsaba- Békés-Mezőberény- Gyomaendrőd- Mezőtúr- Szolnok- Budapest- Siófok-Nagykanizsa
* gyulai felszállás min. 10 fő jelentkezése esetén
Program
1. nap
Elutazás pénteken az esti órákban Gyuláról* és Békéscsabáról. Folyamatos utazás, útközben rövid pihenőkkel.

2. nap
Érkezés a horvát tengerpartra a reggeli órákban. Fürdőzés a Kvarner-öböl legszebb tengerparti üdülőhelyén, Crikvenicán. Crikvenica és a környező települések mára összenőttek és mintegy 15 km-en keresztül együtt alkotják a Crikvenicai Riviérát, Crikvenica központtal. A tengerparti üdülővárosban található a térség legszebb strandja, mely homokos/aprókavicsos, fokozatosan mélyülő, így kisgyermekes családok is bátran látogathatják. A tengerparton árnyas részek, több étterem, fajátszótér, zuhanyzó, WC található. A fizetős (homokos-kavicsos) strand (kb. 15 Kuna egész napra) mellett számos szabad strand is van, így mindenki válogathat a számára legmegfelelőbb között. A strandolás mellett a város egyéb lehetőséget is nyújt: kiépített sétányán, hangulatos belvárosában és híres piacán is eltölthetjük az időt. A városban van egy tengeri akvárium (35,-Kuna) is, ahol több mint 100 fajta, az Adriai tengerben és a trópusokon fellelhető halfajjal ismerkedhetünk.
Fakultatív kirándulásként ajánlunk egy néhány órás hajókirándulást: ahol, ha szerencsénk lesz akár delfinekkel is találkozhatunk!!!! Egy kellemes egy órás hajózás után érkezik hajónk Krk szigetére, a hangulatos Vrbnik városkába, amely egy igazi kis mediterrán falu, egyben a sziget egyik legrégebbi települése. Számtalan kis macsaköves utcácskáját járva felkeressük a világ egyik legkeskenyebbnek tartott utcácskáját a Klancicot, mely mindössze 40 cm széles, majd egy hangulatos borozóba betérve megkóstoljuk a vrbnikiek híres borát is. Ezt követően visszatérés Crikvenica kikötőjébe. A program ára: felnőtt kb. 120,- kuna/fő, gyermek kb. 100,- kuna/fő. Kora este,megvárva a csodás naplementét, kellemesen elfáradva indulunk a Plitvicei tavakhoz közeli szálláshelyünkre.


3. nap
Reggeli után a gyönyörű természeti környezetben lévő Plitvicei Nemzeti Parkba teszünk látogatást.
„A horvát természet gyöngyszeme”-ként említett, a 1949-ben nemzeti parkká nyilvánított területen 16 tó található. A tavakat megszámolhatatlan zuhatag, vízesés, zúgó köti össze. Négyórás program keretében gyalogosan, kisvonaton és hajón tekintjük meg fantasztikus vízeséseit, kristálytiszta vizű tavait, csobogó forrásait. A csodálatos látvánnyal, élménnyel feltöltődve indulunk haza. Érkezés a késő esti/éjszakai órákban Békéscsabára és Gyulára*.

Az ár tartalmazza
1 éj szállás és reggeli költsége, útiköltség, idegenvezető költsége
Az ár nem tartalmazza
belépők költsége, fizetős (homokos-kavicsos) strand: kb. 15 Kuna, Biztosítás: 780,- Ft/fő, Fakultatív vacsora: 2.300,- Ft/fő
Plitvicei tavak július: felnőtt: 250,- Kuna (diák: 160,- kuna/ diákigazolvánnyal, gyermek 18 éves korig:110,-Kuna/diákigazolvánnyal)
szeptember: felnőtt: 150,- Kuna (diák: 100,- kuna/ diákigazolvánnyal, gyermek 18 éves korig: 80,-Kuna/diákigazolvánnyal)

Választott utazás: Kiruccanás a horvát tengerpartra - Plitvicei tavak | Plitvicei-tavak | autóbusz | Időpont: 2018-07-06 – 2018-07-08 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI