Nyaralás az Opatijai Riviérán Horvátországban

Nyaralás az Opatijai Riviérán Horvátországban, Horvátország, Kvarner, Opatija, 2017-09-03, Félpanzió

Nyaralás az Opatijai Riviérán Horvátországban starstarstar

Nyaralás az Opatijai Riviérán Horvátországban
Időpont:
2017-09-03 – 2017-09-09
Időpont változtatás
Időtartam:7 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:48363636
99 800 Ft (-0 %)
Leírás
A horvát tengerpart hozzánk legközelebb fekvő tengerparti szakaszára invitáljuk. Szállásunk a tőlünk mindössze 700 km-re fekvő opatijai riviéra egyik gyöngyszemén, Lovranban lesz.A kellemes mikroklímájú Lovran közvetlen a tengerparton, Opatijával összeépülve, attól mindössze 5 km-re,az Ucka-hegy lábánál helyezkedik el. Középkori eredetű óvárosa, a Monarchiabeli épületekkel, gyönyörű villákkal, kacskaringós utcákkal és gazdag történelmi múlttal várja az idelátogatókat. Kikötője és pálmafás sétánya, a környező illatos babérligetek sajátos mediterrán hangulatot árasztanak,
több km hosszú tengerparti sétányán - mely Opatijával köti össze - kellemes sétát tehetünk.…
Szállás
Opatijai riviéra, H. Lovran 3 csillagos szálloda 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban. Romantikus fekvésű és jó minőségű szállodánk egy gyönyörű mediterrán parkban, a kiépített saját tengerparti partszakaszától mindössze 50 m-re fekszik. Egyéb strandolási lehetőség Lovran számos öblében lehetséges.
Ellátás
büfé reggeli és menüs vacsora
Közlekedés
kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Felszállási lehetőségek: Gyula * - Békéscsaba - Mezőberény - Gyomaendrőd - Mezőtúr - Törökszentmiklós - Szolnok - Budapest
* gyulai felszállás min. 10 főtől!!
Program
1. nap
Kora reggeli indulás Gyuláról*/ Békéscsabáról Mezőberény, Gyomaendrőd, Mezőtúr, Törökszentmiklós, Szolnok, Budapest útvonalon. Elsőként a világhírű, Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb cseppkőbarlangját keressük fel Postojnán, melynek barlangrendszere több mint 20 km. hosszú. A csodálatos cseppkőképződményeket részben gyalog, részben kisvonattal tekinthetjük meg. Továbbutazunk a tengerpart felé, a szállás elfoglalása Lovranban, majd vacsora.

2. nap
Reggeli után gyalogos városnézésre indulunk Lovranban, a történelmi városrészben megtekintjük a Sv. Jure Plébánia templomot, kis gótikus templomot, a középkori eredetű régi Városházát és a Szentháromság kápolnát. Elsétálunk a Villa Flórához is, ahol hosszú időn keresztül híres festőművészünk Feszty Árpád is élt. Szabadprogram keretében lehetőség van sétát tenni a Lovran felé magasodó sziklafalon, ahonnan gyönyörű rálátás van az óvárosra és a hegyoldalon megmaradt illatos örökzöld babérerdőkre.

3. nap
Szabadprogram, üdülés, pihenés a tengerparton

4. nap
Szabadprogram a tengerparton vagy vegyen részt Opatija - Krk szigeti túránkon: kirándulásunk első állomása Opatija. Kellemes klímája, gyönyörű fekvése miatt már az Osztrák-Magyar Monarchia idején is kedvelt üdülőhely volt, a gazdag arisztokraták elegáns villákat építettek itt, melyek ma luxusszállodákként üzemelnek. A város legpatinásabb épületei a hangulatos tengerparti promenádján helyezkednek. Séta, rövid szabadprogram. Következő állomásunk Krk városa, a bazilika és a városfalak megtekintése után a hangulatos Vrbnik városkát látogatjuk meg, mely egy igazi kis mediterrán falu, egyben a sziget egyik legrégebbi települése is. Krk sziget keleti részén, egy a tengerszint fölé meredeken emelkedő magas sziklán fekszik, csodálatos rálátással a tengerre. Sétálunk a zegzugos utcácskáin, felkeressük népszerű látványosságait, Szent Mária plébánia templomot, harangtornyot és hangulatos főtérét. Megkeressük a világ egyik legszűkebb utcáját a Klancicot, amely mindösszesen 40 cm széles. Kellemesen elfáradva egy hangulatos borozóban megkóstoljuk az Isztria legjobb borát, a vrbniki bort, a környékre jellemző híres fügepárlatot is, ami mellé szárított sonkát, sajtot is felszolgálnak (itt a helyi termékekből vásárlásra is nyílik lehetőség). A késő délutáni órákban visszautazunk Lovranba. (A program ára: 28,- Euro/fő)

5. nap
Üdülés, pihenés a tengerparton.

6. nap
Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulásra indulunk és az Isztriai félsziget híres üdülővárosaival ismerkedünk. Először Rovinjba látogatunk, melynek hangulatos óvárosát a híres Szt. Eufémia templom uralja, melyet az Isztriai félsziget legszebb barokk műemlékének tartanak. Sétálunk a hangulatos macskaköves belvárosi utcácskákon, majd Rovinj kikötőjében hajóra szállunk. Egy kb. kétórás panoráma hajókirándulás keretében a Rovinj környéki hangulatos szigetvilággal ismerkedünk: Szt. Katerina, Piruzi, Szt. Andrew, Szt. Ivan, ha szerencsénk van delfinekkel is találkozhatunk utunk során. Továbbutazva Pulában időzünk, ahol híres ókori Amfiteátrumot tekintjük meg az 1. századi ókori építmény véres gladiátorküzdelmek helyszíne volt, napjainkban rangos koncert és fesztiválhelyszín. Visszaútban felkapaszkodunk az Ucka vonulatai között megbúvó hangulatos középkori kisvároshoz Labinhoz is. A dombtetőn megépült városkából páratlan a kilátás. (Program ára: 36.- Euro/fő)

7. nap
Reggeli, majd búcsút veszünk a Kvarner - öböltől, hazautazás. Rövid pihenők közbeiktatásával érkezés Békéscsabára az esti órákban.
Az ár tartalmazza
utazás költségét, az idegenvezetést és a szállást ellátással
Az ár nem tartalmazza
fakultatív programok és belépők költségét,
üdülőhelyi illetéket: 2.600,- Ft/fő, stornó biztosítást: 1,6 %,
baleset, betegség és poggyászbiztosítást: 3.120,- Ft/fő
Egyágyas felár: 15.400,- Ft/fő, 3. ágyon: -10 % kedvezmény
Kedvezmények
3. ágyon -10 % kedvezmény

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI