Olasz tengerpart - Rosolina Mare

Olasz tengerpart - Rosolina Mare, Olaszország, Adriai riviera, Rosolina Mare, 2018-07-28, Félpanzió

Olasz tengerpart - Rosolina Mare starstarstar

Olasz tengerpart - Rosolina Mare
Időpont:
2018-07-28 – 2018-08-04
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:58629459
109 900 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Barátságos, fenyőligetekkel tarkított tengerparti üdülőhely Velencétől 70 km-re, délre. Heti több alkalommal piac, üzletek, pizzériák, napfényes teraszok, diszkók, esténként hangulatos kirakodóvásár, valamint teniszpályák, kerékpár túrák a lagúnákon, mini-golf pálya színesíthetik az itt töltött napokat. Fokozatosan mélyülő, homokos tengerpartja révén kisgyermekes családok részére is ideális nyaralóhely. A szálloda kb 300 m-re fekszik a Rosa Pineta Lido strandklubtól, amelynek szolgáltatásait a vendégek kedvezményes áron vehetik igénybe.( úszómedence csúszdával )A tengerparton fizetős ( napágyak, napernyők) és szabadstrand-szakaszok egyaránt megtalálhatóak.
Fekvés
A szálloda Rosolina Mare főutcáján található, kb. 250 m-re a tengerparttól. A szállodában fagylaltozó, bár, mellette játékterem áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik szoba zuhanyzós, Tv-s, erkéllyel ellátott. Igény esetén lehetőség van légkondicionáló bérlésére. Vendégeink részére a szálloda ingyenes kerékpár használatot biztosít!
Szállás
családbarát középkategóriás szálloda, 2 ágyas, 3. és 4. főre pótágyazható, erkélyes, zuhanyzós, TV-s szobáiban (légkondicionálás igény szerit a helyszínen fizetendő 5 EUR/szoba/éj)
Ellátás
félpanzió (bővített reggeli büfé rendszerben, vacsora: előétel és köret büfé, húsétel felszolgálással )
A vacsoránál ¼ l bor és ásványvíz gratisz!!! (ebéd lehetőség 6 alkalommal: 15.900,- Ft/fő áron)
Közlekedés
Autóbusszal Békéscsabáról
Felszállási lehetőségek: Csorvás-Orosháza-Hódmezővásárhely- Szeged- Kecskemét –Dunaföldvár-Siófok-Nagykanizsa-Letenye
Program
1. nap
Elutazás a kora reggeli/hajnali órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Rosolina Mare-ba az esti órákban, elhelyezkedés a szálláson, vacsora.

2. - 7. nap
Üdülés, pihenés a tengerparton. Fakultatív programlehetőségek min. 20 fő esetén:
- Egésznapos Velencei kirándulás. Reggeli után elutazunk Chioggiaba, melyet az olaszok második Velenceként emlegetnek. Itt hajóra szállunk, és Velencét délről közelítjük meg. A kb. egyórás hajóút alatt a part mentén húzódó bájos kis települések és apró szigetek látványa mellett magunkba szívhatjuk a tengert is. Első állomásunk: Murano szigete, mely egyedülállóan szép üvegművességéről híres, látogatást teszünk egy üvegfúvó műhelyben is. Ezt követően behajózunk Velencébe, érkezés a híres Szt. Márk térre, megkezdjük városnézésünket: Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialto stb. A nap további részében lesz lehetőségünk a város zegzugos, szűk, hangulatos sikátorainak, csatornáinak egyéni felfedezésére is. Kellemesen elfáradva ismét hajóra szállunk, kb. este 20 órára érkezünk vissza szállodánkba. (A program ára:4.000,- Ft/fő és 22,- Eur hajójegy)
-Garda-tó – Verona (egésznapos kirándulás) Utunk első állomása a páratlan szépségű Garda-tó, Sirmioneban a híres Scaligeri kastély megtekintése, majd jó idő esetén motorcsónakokba szállunk és a Garda tóval ismerkedünk helyi vezetők segítségével, akik olyan helyekre is elkalauzolnak bennünket, melyek csak csónakból láthatóak (Maria Callas villája, Catullus egykori lakóhelye, melegvizes források, római kori ásatási terület stb). Továbbutazunk Veronába, mely város Rómeó és Júlia szerelmével fonódik egybe. Városnézésünk alatt megtekintjük a római kori Amfiteátrumot, Arénát és Júlia házát a híres erkéllyel. Rövid szabadprogram a belvárosban , majd este visszatérés a szállásunkra. (A program ára: 9.800,- Ft/ fő és 10,- Euro-hajó )
- Egésznapos kirándulás a világ egyik legkisebb és egyik legősibb köztársaságába, a páratlan fekvésű San Marinoba. A miniállam fővárosában a Kormányzósági palota,Basilica di San Marino ,a szilafal tetején emelt erődtrornyok megtekintése, ahonnan páratlan kilátásban lesz részünk …jó idő esetén akár az Appenninek csúcsai is látszanak. Vámmentes övezet lévén a szabadidő keretén belül kedvező vásárlási lehetőség is adódik a városka számos üzletében. (A program ára: 8.900,- Ft/fő)


8. nap
Reggel búcsút intünk az olasz tengerpartnak és hazaindulunk. Folyamatos utazásunkat csak rövid technikai szünetek szakítják meg. Hazaérkezés az esti órákban Magyarországra
Az ár tartalmazza
utazás, szállás, félpanziós ellátás, valamint programvezetés költségét.
Az ár nem tartalmazza
kirándulások alatt felmerülő belépők költségét - melyek a helyszínen fizetendők valamint a baleset, betegség és poggyász biztosítást (4.400,- Ft/fő) , stornó biztosítást (1,6%), melynek megkötése kötelező.
Kedvezmények
Gyermek 3. ágyon 14éves korig: 15 % kedvezmény
Gyermek 4. ágyon 14éves korig: 20% kedvezmény
Felnőtt pótágyon: 5% kedvezmény

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Olasz tengerpart - Rosolina Mare | Rosolina Mare | autóbusz | Időpont: 2018-07-28 – 2018-08-04 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI