Olasz tengerpart - Rosolina Mare

Olasz tengerpart - Rosolina Mare, Olaszország, Adriai riviera, Rosolina Mare, 2018-09-08, Félpanzió

Olasz tengerpart - Rosolina Mare starstarstar

Olasz tengerpart - Rosolina Mare
Időpont:
2018-09-08 – 2018-09-15
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:60834350
72 900 Ft -tól ( | -0 %)

A szervező utazási iroda megjelölése : Olasz tengerpart Rosolina Mare egyénileg
Leírás
Barátságos, nyugalmat árasztó, fenyőligetekkel borított üdülőhely, Fokozatosan mélyülő, homokos tengerpartja révén kisgyermekes családok részére is ideális nyaralóhely. A parton úszómedence található csúszdával (fizetős).
Fekvés
Velencétől 70 km-re, délre található.
Szállás
A szálloda Rosolina Mare főutcáján található, 200 m-re a tengerparttól. Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt parkolási lehetőség az udvarban-szabad helyek függvényében. A szállodában fagylaltozó, bár, mellette játékterem áll a vendégek rendelkezésére.
Mindegyik szoba zuhanyzóval, TV-vel, telefonnal és erkéllyel rendelkezik. Igény esetén lehetőség van légkondicionáló bérlésre. Vendégeink részére a szálloda ingyenes kerékpárhasználatot biztosít!
Sport és szórakozás
Heti több alkalommal piac, üzletek, pizzériák, napfényes teraszok, diszkók, esténként hangulatos kirakodóvásár, valamint teniszpályák, kerékpár túrák a lagúnákon, mini-golf pálya színesíthetik az itt töltött napokat.
Ellátás
félpanzió (reggeli: bővített kontinentális, vacsora: menüs főétel salátabüfével)
Közlekedés
Egyénileg.
Program
Programlehetőségek, kirándulások:
Kirándulás Velencébe, San Marino-i kirándulás, vásárlási lehetőséggel, Chioggia: kirándulás a szomszédos laguna-városba, melynek történelmi városközpontja egy valóságos kis Velence, vízi-vidámpark Sottomarinán (néhány km-re Rosolina Mare-től), hajókirándulás a Pó-deltába.
Az ár tartalmazza
Szállást és megadott ellátást.
Az ár nem tartalmazza
Kötelező útlemondási biztosítás és BBP biztosítást az ár nem tartalmaz valamint teljes ellátás felár ellenében igényelhető. Légkondicionálás igényelhető. Rövidebb, 4 éjszakás turnusok is foglalhatók 15 % felár ellenében!
Kedvezmények
Pótágy kedvezmény 3. főre 15 %, 4 főre 25 %.

Választott utazás: Olasz tengerpart - Rosolina Mare | Rosolina Mare | egyéni | Időpont: 2018-09-08 – 2018-09-15 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI