Paradise Bay

Paradise Bay, Málta, Mellieha, 2017-12-30, Reggeli
Paradise Bay
Időpont:
2017-12-30 – 2018-01-02
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52830881
73 900 Ft -tól (-0 %)
Az ár tartalmaza
repülőjegy
szállás a megadott ellátással
magyar asszisztencia
Az ár nemtartalmaza
reptéri és egyéb illetékek
reptéri transzferek
üzemanyag felár
Baleset- Betegség- és Poggyászbiztosítás
útlemondási biztosítás
idegenforgalmi adó helyszínen 0,50 Euro/éj/felnőtt
Fekvés
Málta nyugati szegletében, Gozo és Comino szigetekkel szemközt, csodálatos, nyugodt természeti környezetben, tengerrel körülvett festői földnyelven található, frissen felújított szálloda.
Strand
a hotel saját strandja (80 m) és a Paradise Bay Beach (csodálatos öbölben húzódó fövénye 10 percre) homokos strandja, továbbá saját sziklastrand lejárókkal.
Elhelyezés
Mindhárom szobatípus tengerre néz és fizetős wifivel rendelkezik.

Hagyományos szoba: nem felújított, légkondícionált tágas szobák (kb.22m2), fürdőszoba hajszárítóval, TV, hűtő, erkélyről tengeri kilátás.

Ellátás
büfé reggeli és büfé vacsora, dekoratív, panorámás étteremben
Pihenés/sport
3 úszómedence (tengervizes), ebből 1 hatalmas méretű formatervezett és 1 fedett gyerekmedencével, körülöttük esztétikusan átépített napozóteraszok (új napozóágyak és ernyők ingyenesen); wellness; jacuzzi, fitness, masszázs, 2 teniszpálya; vízisport-telep, búvárklub, íjászat, ping-pong, strandröplabda
Családok részére
4 fő részére is kényelmes elhelyezés; a pótágyak kihúzhatóak és normál méretűek! Gyerekkedvezmény 16 éves korig! (1. GY részére szállodai ingyenesség.)
Tipp
felújított négycsillagos szálloda a természet és a tenger kedvelőinek- rendkívül vonzó áron!
Egyéb
frissen felújított elegáns, tágas fogadó és társalgó termek ingyenes wifivel;4 lift; bárok; nappali és esti animációs műsorok-játékok, magyar nyelvű gyermekfelügyelet, élőzenés programok, disco; internet; buszmegálló a hotel előtt (Valletta-ba és Mellieha Bay-re), a Gozo-i komp gyalogjárásra; hotel saját motoroscsónakos túrája Comino-ra.
Flight info
Utazás menetrendszerinti WizzAir járattal.
Poggyász fejenként 1 db kis kézi (5 kg, 42x32x25 cm), 1 db 23 kg-os feladható bõrönd.
Az utazáshoz szükséges dokumentumokat 1 héttel indulás elõtt kiküldjük!

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Paradise Bay | Mellieha | repülő | Időpont: 2017-12-30 – 2018-01-02 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI