Pergola

Pergola, Málta, Mellieha, 2017-10-05, Reggeli
Pergola
Időpont:
2017-10-05 – 2017-10-12
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:48051938
109 900 Ft (-0 %)
Az ár tartalmaza
repülőjegy
szállás a megadott ellátással
magyar asszisztencia
Az ár nemtartalmaza
reptéri és egyéb illetékek
reptéri transzferek
üzemanyag felár
Baleset- Betegség- és Poggyászbiztosítás
útlemondási biztosítás
idegenforgalmi adó helyszínen 0,50 Euro/éj/felnőtt
Fekvés
Mellieha város elbűvölően hangulatos dombtetején, a központban található ez az elegáns hotel, érdekes építészeti megoldásokkal.
Strand
Málta legnagyobb homokos strandja 15 perc sétára található, mely a folyamatosan közlekedő helyi buszjáratokkal is elérhető.
Elhelyezés
Ízlésesen berendezett, légkondícionált szobákban, TV, széf (bérelhető), hűtő, tea/kávéfőzési lehetőség, ingyenes WIFI. A szobák többségében balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
Ellátás
Büfé reggeli, felárral foglalható vacsora
Pihenés/sport
2 medence 2 szinten (édesvízű) gyermekrésszel, ingyenes szolgáltatások: külső és belső medencék, szauna, jacuzzi, fitnesz terem. Spa részleg, napozó terasz
Családok részére
2 felnőtt mellett 2. gyermek 13 éves korig kedvezményt kap.
Tipp
Pihenés különleges környezetben - világörökségi műemlékváros ódon falai között.
Egyéb
stílusos közös helyiségek, ezekben és a szobákban is ingyenes wifi, 3 lift, játékterem, internet-café, a közelben üzletek, éttermek, ingyenes buszjárat a Paradise Bay-re (jún.-szept. között)
Flight info
Találkozó a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér 2/B terminál ÉRKEZÉSNÉL 08:40-kor.
Utazás menetrendszerinti WizzAir járattal.
Poggyász fejenként 1 db kis kézi (5 kg, 42x32x25 cm), 1 db 23 kg-os feladható bõrönd.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI