Pünkösd Horvátországban

Pünkösd Horvátországban, Horvátország, Kvarner, 2018-05-18, Reggeli

Pünkösd Horvátországban starstarstar

Pünkösd Horvátországban
Időpont:
2018-05-18 – 2018-05-21
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:60891015
49 900 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
2 éj Horvátországban – a Kvarner öbölben , középkategóriás közvetlen tengerparti szálloda 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban félpanziós ellátással (büfé reggeli és büfé vacsora) 1 éj Plitvicei tavak közelében 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban félpanziós ellátással (büfé reggeli és menüs vacsora)
Ellátás
reggeli vagy félpanzió ( büfé reggeli és büfé/menüs vacsora)
Közlekedés
kényelmes, magas komfortfokozatú autóbusszal
Felszállási lehetőségek: Békéscsaba- Mezőberény- Gyomaendrőd- Mezőtúr- Törökszentmiklós- Szolnok- Budapest- Siófok- Nagykanizsa
Program
1. nap
Kora reggeli elutazás Békéscsabáról, utazás rövid pihenők közbeiktatásával Békéscsaba- Mezőberény- Gyomaendrőd- Mezőtúr- Törökszentmiklós- Szolnok- Budapest- Siófok- Nagykanizsa útvonalon. Határátlépés Letenyénél. Első hosszabb megállónk kora délután Zágrábban lesz, amely számos nevezetességet kínál. A horvát főváros gyakorlatilag két város egyben, amelyet gyalog körbe tudunk járni: az alsóvárosban széles sugárutakat, hatalmas tereket, és szecessziós épületeket találunk. A felsővárosnak pedig meghitt, középkori hangulata van. Kívülről és belülről is megcsodáljuk a Mária Mennybemenetele Székesegyházat, sétálunk a hangulatos Tkalciceva utcában, megnézzük a XIII. századi Szt. Márk templomot, felsétálunk a várba és megnézzük az egyetlen épen maradt városkaput is. A magyar történelem számos emléke is felfedezhető itt, ez pedig még ismertebbé, otthonosabbá teszi a magyarok számára. Városnézés után továbbutazunk a tengerpart felé. Az esti órákban érkezés a szálláshelyünkre, majd vacsora.

2. nap
Az Isztriai félsziget felfedezésére indulunk: Első megállónk Opatijában lesz,itt találkozunk kedves,helyi idegenvezetőnkkel, aki a nap folyamán végigkalauzol bennünket . . . Opatija kellemes klímája, gyönyörű fekvése miatt már az Osztrák-Magyar Monarchia idején is kedvelt üdülőhely volt, a gazdag arisztokraták elegáns villákat építettek itt, melyek ma luxusszállodákként üzemelnek. A város legpatinásabb épületei a hangulatos tengerparti promenádján helyezkednek el. Továbbutazunk, majd Rovinjba látogatunk, melynek hangulatos óvárosát a híres Szt. Eufémia templom uralja, melyet az Isztriai félsziget legszebb barokk műemlékének tartanak. Sétálunk a hangulatos macskaköves belvárosi utcácskákon, majd Rovinj kikötőjében hajóra szállunk. Egy kb. kétórás panoráma hajókirándulás keretében a Rovinj környéki hangulatos szigetvilággal ismerkedünk: Szt. Katerina, Piruzi, Szt. Andrew, Szt. Ivan, ha szerencsénk van delfinekkel is találkozhatunk utunk során. Továbbutazva Pulában időzünk, ahol híres ókori Amfiteátrumot tekintjük meg az 1. századi ókori építmény véres gladiátorküzdelmek helyszíne volt, napjainkban rangos koncert és fesztiválhelyszín. Visszautazunk a szálláshelyünkre, majd vacsora. Program ára: 7.900,- Ft/fő, mely tartalmazza a hajó költségét is.

3. nap
Reggelit követően a Kvarner öböl legnagyobb szigetét, a Krk szigetet fedezzük fel. A túra első állomása Krk városa lesz. Városnézés: városfalak, bazilika megtekintése, Ezután a sziget déli részére Baskaba utazunk.,mely egyben a sziget leghíresebb tengerparti része is.. Csodálatos természeti értékekkel rendelkezik: kristálytiszta vizű tengerpart, hangulatos óváros, mediterrán hangulatú szűk utcácskákkal, szorosan egymás mellé épült házakkal. Több tucat kisebb-nagyobb stranddal rendelkezik, melyek közül a legkedveltebb a 2 km hosszú, 1999 óta kék zászlós minősítésű óváros előtt húzódó strand, a Nagy Part a Velika Plaza. Rövid szabadprogram,a bátrabbak megmártózhatnak a tengerben is , vagy felkereshetjük a Szent Háromság plébánia templomot, mely Baska legnagyobb barokk stílusban épült temploma, a Keresztelő Szent János templomot, a Majka Bozja templomot, és a Szent Márk kápolnát is. Továbbutazunk, a hangulatos Vrbnik városkát látogatjuk meg, mely egy igazi kis mediterrán falu, egyben a sziget egyik legrégebbi települése is. Krk sziget keleti részén, egy a tengerszint fölé meredeken emelkedő magas sziklán fekszik, csodálatos rálátással a tengerre. Sétálunk a zegzugos utcácskáin, felkeressük népszerű látványosságait, Szent Mária plébánia templomot, harangtornyot és hangulatos főtérét. Megkeressük a világ egyik legszűkebb utcáját a Klancicot, amely mindösszesen 40 cm széles. Kellemesen elfáradva megkóstoljuk Isztria legjobb borát, a vrbniki bort, füge pálinkát, ami mellé szárított sonkát és helyi sajtot, házi kenyeret is felszolgálnak a pincészetben (vásárlásra is nyílik majd lehetőség). Jó hangulatban búcsúzunk Krk szigetétől, hogy továbbutazva a Plitvicei tavakhoz közeli szállásunkra érjünk. Vacsora.

4. nap
Reggeli után Horvátország első számú Nemzeti Parkjába indulunk, a Plitvicei tavakhoz. Látogatást teszünk a „horvát természet gyöngyszeme”-ként említett, a 1949-ben nemzeti parkká nyilvánított területen, ahol tizenhat tó található. A tavakat megszámlálhatatlan zuhatag, vízesés köti össze. A program keretében gyalogosan, kisvonaton és hajón tekintjük meg fantasztikus vízeséseit, kristálytiszta vizű tavait, csobogó forrásait. A csodálatos élménnyel feltöltődve indulunk vissza Magyarországra a délutáni órákban. Hazaérkezés az éjszakai órákban.
Az ár tartalmazza
szállás, megadott ellátás, autóbusz költség, idegenvezető költségét
Az ár nem tartalmazza
Balestet,betegség és poggyász biztosítás: 1.560,- Ft/fő, Félpanziós felár: 6.000,- Ft/fő/felnőtt, 14 éves korig: 5.000,-Ft/fő
stornó biztosítást: 1,6 %, üdülőhelyi díjat: 2.400,- Ft/fő fakultatív program ára, belépők ára.Várható költségek: borozó látogatás:. kb.10 ,- EUR/fő, Plitvicei tavak : 150,- /100,- Kuna

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Pünkösd Horvátországban | Kvarner | autóbusz | Időpont: 2018-05-18 – 2018-05-21 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI