Valletta-Mdina

Valletta-Mdina, Málta, Valletta, 2017-10-24, Félpanzió
Valletta-Mdina
Időpont:
2017-10-24 – 2017-10-28
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:47675878
69 900 Ft (-0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Valletta - Mdina
Az ár tartalmaza
repülőjegy
szállás a megadott ellátással
magyar asszisztencia
Az ár nemtartalmaza
reptéri és egyéb illetékek
reptéri transzferek
üzemanyag felár
Baleset- Betegség- és Poggyászbiztosítás
útlemondási biztosítás
idegenforgalmi adó helyszínen 0,50 Euro/éj/felnőtt
Utazási információk
Április 29 - Május 2 . 4 nap/ 3 éj     59 900 Ft
Június 3 - 6.  4 nap/3 éj       59 900 Ft
Október 24 - 28. 5 nap / 4 éj       69 900 Ft

2 kirándulás kedvezményesen: 29 900 Ft

Külön fizetendő: reptéri és egyéb illetékek 36 800 Ft
Reptéri transzferek: 6 900 Ft

1 ágyas felár: 9 900 Ft/ 3 éj, 13 900 Ft/4 éj

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, 3 ill. 4 éj szállást félpanzóval, reptéri transzfereket

Elhelyezés:
Bugibba üdülővárosában található 4*-os medencével rendelkező hotelben, buszmegálló, központ, éttermek, szépen kialakított tengerparti sétány néhány percre. Durva homokos partszakasz és sziklás tengerpart a közelben.

Ellátás: félpanzió, ill. annak aki a kirándulásokat befizeti ebéd is

Idegenvezetés: Máltán magyar nyelvű képviselő fogadja a csoportot. A 2. és 3. napi program magyar nyelvű idegenvezetővel történik, egyéb időkben magyar nyelvű asszisztencia áll rendelkezésre (telefonon)

Utazás: WizzAir járattal, a reptéri transzferek, valamint a fak. buszos programok légkondícionált busszal
Poggyász infó októberrre: személyenként 1 db 23 kg-os feladható poggyász és fejenként 1 db max. 5 kg-os kézipoggyász (42 x  32 x 25 cm)
Program
1. nap: kora délutáni órákban utazás Máltára, majd transzfer a szállásokra. Pihenés vagy fakultatív program: folklór est.

2. nap
: MDINA és a sziget délvidéke: Ezen a napon a sziget belső és déli részét fedezzük fel. MDINA- Málta arabok által alapított (9.sz) fő-városa, mely a várfalakról fantasztikus kilátást biztosít. Innen a sziget nagy része belátható. Blue Grotto vagyis Kék Barlang; elbűvölő sziklaképződmény, időjárás függvényében fakultatív csónakázás (8 Eur, helyben fizetendő). Amennyiben a tipikus, színes, ringatózó máltai halászhajókat vagyis a luzzu-kat szeretnénk megnézni, utunk Marsaxlokkba vezet, ahol az egyik legnépszerűbb piacon is nézelődhetünk. Látogatást teszünk Ta Qaliban, a kézműves faluban, ahol ékszer- és üvegkészítést láthatunk.

3. nap
:HÁROM VÁROS - VALLETTA - KIKÖTŐI HAJÓKÁZÁS- A Három Városba látogatva időutazásban lesz részünk. A lovagrend 1530-as érkezését követően itt telepedett le, és készülődött a török ostromra. Hangulatos, sikátoros szűk utcák, fantasztikus kilátás a szemközti, török elűzése után felépült fővárosra, Vallettára. A lovagok egykori és a köztársaság mai varázslatos szépségű fővárosának megismerésére indulunk, melyet az ide érkező Keresztelő Szent János Lovagrendje alapított a 16. században a török elűzése után. Vallettában ellátogatunk a Barakka kertek-be, (rendkívüli kilátás a Nagy Kikötőre), valamint a barokk stílusban épült Szent János katedrálisba (belülről).A fővárost a tenger felől is megismerjük, ún. „Kikötői hajózás” keretében Valletta két mélyen benyúló természetes kikötőjét hajózzuk körbe. St. Elmo erődöt megkerülve Valletta erős bástyái mentén behajózunk a Nagy Kikötőbe. Valletta vízparti nevezetességei mellett megcsodálhatjuk Senglea és Vittoriosa ősi véderődjeit, műemlékeit, valamint a kikötő dokkjait. /a hajón idegennyelvű ismertetés/

4. nap
: szabad nap 

5. nap
: transzfer a reptérre, hazautazás a délelőtti órákban.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI