Velencei Karnevál - Non Stop

Velencei Karnevál - Non Stop, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-02-02, Program szerint

Velencei Karnevál - Non Stop

Velencei Karnevál - Non Stop
Időpont:
2018-02-02 – 2018-02-04
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:55012627
21 900 Ft -tól ( | -0 %)
Közlekedés
Kényelmes autóbusszal
Felszállási lehetőségek: Gyula* - Békéscsaba - Mezőberény - Gyomaendrőd - Mezőtúr - Törökszentmiklós - Szolnok
* Gyuláról az autóbusz min. 10 fő esetén indul
Program
1. nap
Indulás az esti órákban Békéscsabáról és Gyuláról.* Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.
Éjszaka az autóbuszon


2. nap
Reggel érkezés Punta Sabbioni kikötőjébe, áthajózás Velencébe. Gyalogos városnézésünket a Sóhajok hídjával és a Dózse Palotával kezdjük, majd a Szt. Márk Bazilika és tér, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle harangtorony és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig, majd elsétálunk a hal –és gyümölcspiacra is.
A nap további részében szabadprogram, részvétel a karneváli rendezvényeken, a város egyéni felfedezése…
Fakultatív gondolázási lehetőség, mert a lagúnákat és a palotákat így lehet csak igazán megismerni…
Vagy, aki a forgatagból egy kicsit ki akar szakadni, fakultatív programként javasoljuk a Velence környéki
szigetek közül Murano szigetének meglátogatását, mely egyedülállóan szép üvegművességéről híres.
Egy üvegfúvó műhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, sőt előttünk formálják meg a szebbnél szebb üvegműves termékeket. A bemutató után vásárlásra is nyílik lehetőség. (kb. 2,5 órás időtartamú)
Ezt követően visszatérés Velencébe, majd a nap további részében szabadprogram.
Az esti órákban visszahajózás Punta Sabbioneba majd hazautazás. Éjszaka az autóbuszon.


3. nap
Érkezés Békéscsabára/Gyulára*a délelőtti órákban.
Az ár tartalmazza
Autóbusz és idegenvezető költségét.
Az ár nem tartalmazza
Külön fizetendő:Hajójegy és helyi adók: kb. 12,- Euro/fő,a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (1.100,- Ft/fő),

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Velencei Karnevál - Non Stop | Velence | autóbusz | Időpont: 2018-02-02 – 2018-02-04 | Program szerint | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Békés Tourist általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI